Meillä oli pääsiäisen hoidossa lapinporokoira Fani (Karhukallion El Estefan) Kodan kaverina. :) Aluksi meno oli melkoista hössöttämistä ja sisällä eivät malttaneet olla ollenkaan aloillaan. Pikku hiljaa koiruudet kuitenkin rauhoittuivat ja parina vikana päivänä makoilivat sisälläkin kaikessa rauhassa. Kiva juttu!

Pääsiäisloma on ollut kyllä melkoisen vauhdikas ja liikunnallinen. Minun serkkutyttöni 2,5v oli meillä pe-la yökylässä ja meillä meni oikein mainiosti. Siellä se mennä touhotti koirien seassa lattialla ja välillä sai ihan toppuutella neidin vauhtia, ettei jää ihan koirien jalkoihin (koirat tykkäsivät välillä piti vähän painia) :D Lenkkeilty ollaan myös paljon, kaupunkia kierretty melkein joka kolkasta. Koirat ovat myös saaneet juosta ja riekkua pihalla mielin määrin, joten ei ole ihme että sisällä olivat niin rauhallisia ;)

Fani oli kyllä kaikinpuolin oikein sympaattinen ja suloinen otus. Oikein reipas ja iloinen, ei arastellut yhtään vaikka joutuikin ihan vieraaseen ympäristöön. Hassu koira, joka viihdytti meitä kovin eilen illalla haukkumalla kaikille kummallisille telkkarin äänille. :D