Uusi vuosi 2010 alkanut hyvin rauhallisissa merkeissä :D Käytiin Kodan kanssa jo aamulla lenkillä ja nyt poika rötköttää selällään minun katsellessa telkkaria. Kohta voisi lähteä metsään ihmettelemään nättiä luontoa. :)

Koda ei onneksi juurikaan reagoinut raketteihin, tosin silti voimakkaammin kuin viime vuonna. Pienimpiä pamauksia se ei edes viitsinyt noteerata, mutta isommat ja vinkuvat raketit olivat vähän pelottavia ja kummallisia. Ulkona se hieman säpsähti pauketta, mutta sitten haukkui häntä pörheänä ja oli valmiina hyökkäämään hurjan raketin kimppuun :D Sisällä Koda oli skarppina ja haukkui ulkona näkyville väläyksille, mutta onneksi se malttoi välillä nukkuakin. :)

Uuden vuoden kunniaksi en pahemmin ole asettanut tavoitteita tai lupauksia, mutta muutaman koira-aiheisen tavoitteen olen miettinyt. Yritetään nyt treenailla kovasti, jos vaikka kesällä päästäisiin korkkaamaan meidän TOKO-ura, edes möllitokossa. Kevättalvella olisi kiva päästä edes seuraamaan poropaimennusta ja katselmuksessakin voisi pyörähtää. Parissa näyttelyssä tullaan varmasti pyörähtämään, ihan omasta mielenkiinnostani vain. Täytyy katsella kuinka kyydit järjestyvät kaikkialle, onneksi junat ja bussit kulkevat. Loppuvuodesta pääsenkin onneksi jo omalla kyydillä ;)